Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fermierii din zona Sălajului intră în rețeaua Moldovan

Produsele lactate fabricate de Fermele Ecologice Silvania (FES) au pătruns în rețeaua clujeană de băcănii Moldovan Carmangerie.

Acestea sunt comercializate în unități din cartierele Gării, Bună Ziua sau Zorilor. “Sunt producători locali ardeleni și fac niște produse minunate, nu doar brânză proaspătă de vacă, telemea, smântână și unt, ci și ulei ecologic presat la rece. Hai să susținem împreună producătorii locali, că ne face bine și la economie, și la mediu, și la sănătate!” au îndemnat reprezentanții rețelei.

“Când ne ambiționăm să facem mâncare sănătoasă pe un întreg lanț de producție deși astfel, în sistemul ecologic, recoltele sunt mai puține și costurile mai mari, atunci mărturisirile consumatorilor care înțeleg că asta e mica noastră contribuție la o lume mai bună ne fac să prindem puteri și să mergem mai departe.

Suntem onorați de aprecierea care vine din partea Moldovan Carmangerie, una din cele mai căutate rețele alimentare locale din Transilvania. Produsele Bioforia sunt exclusiv ecologice, naturale și sunt făcute de noi, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft”, afirmă președintele FES, Dacian Badea.

Cooperativa cultivă 2.200 ha de teren ecologic și produce hrană pentru 1.200 de vaci de lapte. Pentru obținerea celor mai bune furaje, aceasta produce șroturi ecologice de soia și floarea soarelui. Asocierea cuprinde fermele FES, Tera Moiad Măeriște, Farm Ecolact Zalău, Fesca Crasna, Sâmpetrean Brâglez.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cognizant va dona echipamente IT pentru reducerea abandonului școlar

Articolul următor

Totul despre soluțiile ce conectează oamenii cu tehnologia: eveniment online pe 3 iunie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share