Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi clujeni au înființat Facebook-ul pentru creativi

Antreprenorii clujeni Andrei Ureche și Cristian Voaides au înființat prima rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu ajutorul tehnologiilor NFT și Blockchain.

Ureche este antreprenor, brand strategist, designer, specialist în consolidarea relației brandurilor cu consumatorii care a lucrat cu brandurile Audi, Volkswagen, Untold Festival, Banca Transilvania, Neversea. Voaides a fondat platforma Welthee care vizează mărirea veniturilor prin strategii de investiție.

Proiectul Tokhit este inițiat pentru crearea de NFT-uri native (Non-Fungible Tokens) într-un mod rapid și inventiv – fiind evaluat inițial la 3 milioane de euro – și se află acum la faza de deschidere către investitori.

„Creatorii de conținut vor deveni parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Rețeaua își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională”, a declarat Andrei Ureche.

NFT reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca Blockchain, fiind o inovație care garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital al unei creații. În martie, o operă integral digitală NFT a artistului Beeple, a fost vândută cu 69 milioane de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Training-uri, mentorat și finanțare pentru zece antreprenoare din agri-food

Articolul următor

Târgul Gusturilor şi Produselor din Valea Ierului în Parcul Magnoliei din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share