Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi clujeni au înființat Facebook-ul pentru creativi

Antreprenorii clujeni Andrei Ureche și Cristian Voaides au înființat prima rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu ajutorul tehnologiilor NFT și Blockchain.

Ureche este antreprenor, brand strategist, designer, specialist în consolidarea relației brandurilor cu consumatorii care a lucrat cu brandurile Audi, Volkswagen, Untold Festival, Banca Transilvania, Neversea. Voaides a fondat platforma Welthee care vizează mărirea veniturilor prin strategii de investiție.

Proiectul Tokhit este inițiat pentru crearea de NFT-uri native (Non-Fungible Tokens) într-un mod rapid și inventiv – fiind evaluat inițial la 3 milioane de euro – și se află acum la faza de deschidere către investitori.

„Creatorii de conținut vor deveni parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Rețeaua își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională”, a declarat Andrei Ureche.

NFT reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca Blockchain, fiind o inovație care garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital al unei creații. În martie, o operă integral digitală NFT a artistului Beeple, a fost vândută cu 69 milioane de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Training-uri, mentorat și finanțare pentru zece antreprenoare din agri-food

Articolul următor

Târgul Gusturilor şi Produselor din Valea Ierului în Parcul Magnoliei din Oradea

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share