Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Directorul general Dacia, Mihai Bordeanu, este noul președinte al ACAROM

Întrunit în ședință extraordinară în data de 4 iunie 2021, Consiliul Director ACAROM a desemnat noul președinte al asociației. Aceasta va fi condusă de Mihai Bordeanu, directorul general Dacia.

Ca urmare a ultimelor schimbari la nivelul Grupului Renault Romania, respectiv preluarea responsabilitatilor industriale pentru marca DACIA pe zona Romania, Rusia si Maroc, Christophe Dridi, presedinte ACAROM, s-a retras din aceasta pozitie.

„A fost o onoare pentru mine sa conduc ACAROM in aceasta perioada. Prin prisma responsabilitatilor mele voi ramane alaturi de sectorul auto din Romania si sunt sigur ca acesta isi va continua dezvoltarea durabila”.

Christophe Dridi

Astfel, conform prevederilor statutare, reunit in sedinta extraordinara, Consiliul Director ACAROM si-a desemnat prin vot secret, noul Presedintele al asociatiei in persoana domnului Mihai Bordeanu – Director General DACIA. Totodata in urma consultarilor, Josephine Payne – Director General FORD Romania si Silviu BADEA – Director General Grupul Industrial de Componente Pitesti au fost desemnati Vicepresedinti ai ACAROM.

In aceeasi sedinta a fost validata componenta actualizata a Consiliului Director ACAROM:

Mihai Bordeanu – Director General DACIA – Presedinte ACAROM
Josephine Payne – Director General FORD Romania -Vicepresedinte ACAROM
Silviu Badea – Director General GIC Pitesti – Vicepresedinte ACAROM
Bogdan Cocian – Director General ELBA Timisoara
Sorin Poteras – Director General Schaeffler Romania
Dumitru Radu – Director General Ronera Rubber Pitesti
Gabriel Sicoe – Director Afaceri Publice Renault Grup Romania
Nicolae Movileanu – Director General Delta Invest Mioveni
Radu Caraivan – Director General Componente Auto Topoloveni
Dumitru Chirlesan – Rector Universitatea din Pitesti
Adrian Sandu – Secretar General ACAROM

“Este o onoare si o responsabilitate pentru mine sa fiu desemnat Presedinte al ACAROM. In aceasta perioada de schimbari importante in sectorul auto, imi doresc ca ACAROM, asociatia reprezentativa a industriei auto din Romania, sa fie vectorul de dezvoltare al sectorului auto national. Decarbonizarea productiei de vehicule si componente auto, dezvoltarea educatiei duale si cresterea gradului de cooperare cu universitatile tehnice, dezvoltarea infrastructurii: rutiere, feroviare, de alimentare a vehiculelor electrificate, atragerea de noi investitii in acest sector, vor reprezenta prioritatile noastre in perioada urmatoare. Sunt sigur ca echipa de conducere ACAROM va intreprinde toate demersurile posibile pentru atingerea acestor deziderate.”

Mihai Bordeanu, noul presedinte ACAROM

Mihai Bordeanu are o experienţă de 22 de ani în marketing, comerţ şi business în companii cu profil auto şi FMCG. În 2006 s-a alăturat echipei Toyota în România, unde a ocupat pe rând, funcţiile de director de marketing, director comercial şi director al mărcii Lexus pentru divizia Balcani. În 2010 a preluat funcţia de director de marketing în cadrul Renault Commercial Roumanie pentru mărcile Dacia şi Renault. Din 2014 a fost director de marketing al Grupului Renault pentru pieţele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru şi Malta („North Territory”), iar din 2016, director de marketing pentru regiunea Eurasia. Din septembrie 2019 a fost numit VP Marketing Dacia. A absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi a urmat programe de management general în organizaţii de profil precum London Business School şi CEDEP (INSEAD). Incepand cu 1 ianuarie 2021, a fost numit în funcţia de Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe şi Country Head Romania, din 1 februarie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ferrero își extinde spațiul de birouri în Globalworth Tower București

Articolul următor

Trei subvenții pe care fermierii le așteaptă în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
“Vă așteptăm la Băile Figa!”, a îndemnat turiștii primarul Becleanului. Din acest weekend s-au deschis piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, lacul sărat, râul leneș, plaja cu nisip, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii.
Citeste mai mult

Start la sezonul estival la Băile Figa

Edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat debutul sezonului de vară la complexul balnear din județul Bistrița-Năsăud. “Vă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share