Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Betasil ridică un bloc de 15 etaje la Cluj

Societatea de soluții globale de instalații DAS Engineering Group (DEG) a început lucrările de realizare a instalațiilor de ventilații și desfumare la imobilul rezidențial ridicat pe varianta Zorilor-Mănăștur de către compania Betasil Satu Mare.  

Instalatorii de la DAS se mobilizează în această perioadă pentru montarea echipamentelor la etajul 15 al clădirii de pe str. Frunzișului, din Cluj-Napoca. Proiectul este derulat prin compania Silinast Concept Maramureș (SCM) care are la activ 23 de proiecte finalizate în șapte orașe, având peste 100 de beneficiari.

SCM este o ambiție antreprenorială a fondatorului Betasil, Vasile Pop, fiind născută ca răspuns la cererea ridicată a investitorilor locali din Cluj-Napoca pentru firme de construcții capabile să finalizeze structurile de rezistență a complexelor rezidențiale.

DEG lucrează în paralel la eficientizare energetică a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, renovat pe bani europeni. Obiectivele se referă la îmbunătățirea și extinderea infractructurii prin reabilitarea termică a corpului de clădire existent și construirea unui nou corp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„SHIFT. Change Management Conference” - eveniment despre managementul schimbării

Articolul următor

Untold, mutat în toamnă

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share