Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold, mutat în toamnă

Cel mai mare festival din România va avea loc între 9 și 12 septembrie, după aproape doi ani de pauză. David Guetta este primul mare artist confirmat de către organizatori, la Pro TV.

Untold este astfel unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an. Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate.

Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, țara noastră este printre primele state care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

Reprezentanții organizatorului de evenimente Untold SA mizează la actuala ediție pe 1.000 de furnizori și pe 15.000 de colaboratori pentru care festivalul de la Cluj-Napoca va însemna o relansare a activității după 16 luni de pauză.

Deși era programat inițial pentru august 2021, organizatorii festivalului spun că mutarea lui în septembrie reprezintă o garanție a faptului că se va putea ține “la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții”.

La ediția aniversară din 2019 au participat 375.000 de oameni. Abonamentele se vor pune în vânzare, din 10 iunie, la prețul de 149 de euro, plus taxe, pentru cei înregistrați pe platforma online a festivalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Betasil ridică un bloc de 15 etaje la Cluj

Articolul următor

H&S Consult. 100% pentru siguranță și sănătate în muncă

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share