Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fotbal vs. Sloturi? Nu mai este nevoie să alegi! Descoperă cele mai interesante sloturi cu tematică de fotbal!  

În cazul în care ești pasionat de fotbal, dar îți plac și jocurile de tip slot și tot timpul aveai dificultăți în a alege cum sa îți petreci timpul liber, noi avem soluția. Providerii de jocuri de noroc au anticipat aceste pasiuni ale jucătorilor și au lansat o gamă variată de sloturi cu tematică de fotbal sau inspirate din jocurile și campionatele de fotbal, astfel încât să satisfacă nevoile și dorințele chiar și ale celor mai dificili jucători.

În continuare îți vom prezenta cele mai interesante și populare 5 sloturi cu tematică din fotbal, însă nu înainte de a te sfătui să accesezi cele mai bune oferte promoționale pentru mai multe șanse de câștig. Dacă ești un jucător novice, poți beneficia de rotiri gratuite fără depunere care îți vor fi de mare ajutor pentru a testa acesta sloturi și de ce nu, pentru a juca și câștigă fără niciun risc!

 

1.  Football Mania

Este unul dintre cele mai interesante sloturi inspirate din fotbal pe care le poți accesa și care are o rată de returnare către jucător foarte mare, de peste 96%.

Jocul este bogat în simboluri care amintește și sugerează desfășurarea unul joc de fotbal (minge, jucători cu minge, mai mulți jucători care își dispută pasele, dar și altele). Printre cele mai importante simboluri ale acestui slot se regăsește cupa. Acest simbol poate fi declanșat la apariția a mai multor simboluri identice pe cele 3 role ale jocului și vine cu avantaje destul de mari, precum free Spins.

Jocul nu este doar unul extrem de antrenant și palpitant, dar oferă și un Jackpot foarte mare, în valoare de 50.000 de credite. Pe de altă parte, atunci când vei alinia simbolurile potrivite pe role, vei putea beneficia și de un mini joc de tip loterie, ce îți poate aduce o recompensă de până la 100 de credite în funcție de perspicacitatea și de norocul tău.

 

2.  Football Super Spins

Pe locul 2 în clasamentul celor mai interesante sloturi cu tematică de fotbal se afla acest joc cu un RTP ce depășește 96%, ceea ce înseamnă că ai toate șansele să te bucuri de un joc interesant, dar și de câștiguri pe măsură.

 

Din punctul de vedere al construcției, slotul este alcătuit din 5 role și 4 rânduri și oferă o gamă variată de linii de plată. Slotul este bogat în simboluri care de care mai  interesante și care de care mai avantajoase. Printre aceste se regăsesc mingile, literele, simbolul antrenorului sau încălțămintea de foc. Urmărește simbolurile Fan Block Scatter și simbolul antrenorului cu role, pentru ca acestea, plasate pe role într-un număr cât mai mare îți pot aduce avantaje multiple și pot debloca Jackpotul.

Football Super Spins prezintă și o funcție denumită Card Gamble, un mini joc foarte interesant unde poți paria pe culoarea următoarei cărți. Dacă ghicești întocmai culoarea, poți beneficia de premii care te vor ajuta să ai o performanță mai bună și să acumulezi câștiguri mai mari.

 

3.  Football Mania Deluxe

Reprezintă o versiune îmbunătățită a slotului Football Mania, atât din punctul de vedere al design-ului, cât și al graficii și culorilor utilizate. Cu această nouă versiune se dorește a se contura un slot la fel de popular și cu o rată de returnare către player la fel de avantajoasă (96,59%), dar care este mult mai dinamic și amuzant.

Există o îmbunătățire și la nivelul simbolurilor jocului. Simbolurile de cupa sunt și aici prezente, dar reprezentarea lor grafică este mult mai interesantă. Avem în continuare simboluri cu mai mulți jucători, dar “meciul” dintre aceștia pare mult mai aprins. Există, însă și simboluri pe care nu le întâlnim la varianta clasică a jocului, precum: fluierul arbitrului, medalia de aur sau tenișii roșii cu crampoane.

Simbolul Bonus al jocului îți poate aduce 3 rotiri gratuite, dar simbolul loteriei, poate deschide un mini joc, în care îți poți încerca norocul. Un rezultat satisfăcător la acest joc de loterie îți va putea aduce avantaje și premii bonus pe care să le utilizezi în joc pentru mai multe șanse de câștig sau pentru un câștig final mult mai mare.

 

4.  Football Glory

În alt slot interesant ce merită încercat este Football Glory. Acesta este alcătuit din 5 role și 4 rânduri și oferă până la 25 de linii de plată jucătorilor. Din punctul de vedere al simbolurilor jocului, sunt prezente literele alfabetului, într-o variantă stilizată și portretele celor mai cunoscuți și faimoși jucători de fotbal.

Rotește și bucură-te de joc până în momentul în care poți câștiga jackpotul pus în joc, ce valorează 4000 de puncte oferindu-ți astfel șansa de a plasa 4000 se mize gratuite.

Slotul are și o funcție suplimentară, denumită, Superstar și se activează în momentul în care unul dintre jucătorii simbol se aliniază potrivit pe role pentru a înscrie un gol.

 

5.  Football Cupa Campionilor

Pe locul 5 în acest clasament, dar nu cel din urmă slotu cu tematică inspirată din jocurile de fotbal pe care îți recomandăm să îl încerci este Football Cupa Campionilor.

Slotul oferit de furnizorul NetEnt are cel mai mare RTP dintre toate sloturile prezentate până acum, rata sa de returnare fiind de 96,82%. Jocul este alcătuit, asemenea multor jocuri din această serie, din 4 rânduri și 5 role, ceea ce, din acest punct de vedere îl face să fie un slot standard, clasic pentru cele din seria sa.

Football Cupa Campionilor este un slot ce oferă 2 funcții suplimentare. Prima dintre acestea este funcția Bonus Game, în cadrul căreia poți avea avantajul de a atrage de partea ta mai multe simboluri importante ale jocului. A doua funcție se numește Turneul de Rotiri gratuite și este disponibilă la apariția simbolurilor de penalty pe role. Cu ajutorul acestei caracteristici, poți câștiga 4 rotiri de fiecare dată când simbolurile se aliniază pe role.

 

Concluzii

 Dacă vrei să îți testezi abilitățile în materie de jocuri de fotbal și să te bucuri în același timp de cele mai interesante sloturi, îți recomandăm să încerci unul sau mai multe dintre jocurile descrise mai sus. Distracția va fi garantată, iar câștigurile vor fi pe masura performanței și norocului tău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Europa constată că nu numai România nu și-a îndeplinit obligațiile privind deșeurile

Articolul următor

Stadionul nou al Timișoarei va costa 120 de milioane de euro și va avea 30.000 de locuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share