Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ludwig Pfeiffer va extinde canalizarea Zalăului

Trustul german Ludwig Pfeiffer și Compania de Apă Someș (CAS) se vor axa pe finalizarea lucrărilor începute de extindere a rețelei de apă și canalizare a municipiului sălăjean pentru a favoriza reabilitarea drumurilor.  

Reprezentanții municipalității s-au întâlnit cu directorul Companiei de Apă Someș (CAS) Cluj, Călin Neamțu, și cu managerul zonal al societății Ludwig Pfeiffer, Ciprian Neag. Aceștia au dezbătut proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în municipiu, demarat de CAS prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Întâlnirea vine în urma preocupării administrației locale de a identifica soluțiile cele mai bune pentru ca lucrările demarate să fie finalizate în cel mai scurt timp, disconfortul creat să fie redus, iar lucrările să fie executate conform proiectului. În perioada următoare se va interveni cu prioritate pe străzile unde lucrările au fost demarate încă de anul trecut și sunt nefinalizate.

Directorul Călin Neamțu a dat asigurări că situațiile neconforme vor fi aduse la starea inițială. “Având în vedere că pe unele străzi cuprinse în proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră avem în program reabilitarea infrastructurii rutiere, am solicitat respectarea termenelor și a regulamentului de execuție a lucrărilor și execuția branșamentelor odată cu săpăturile”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

Societatea de construcții și inginerie civilă Ludwig Pfeiffer a fost înființată la Kassel în anii 1930. Inițial s-a concentrat pe construirea conductelor de apă și canalizare, participând la reconstrucția postbelică din Germania, apoi pe gaz și încălzire urbană. Ludwig Pfeiffer are acum 2.000 de angajați în 30 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
ulbs rectorat

ULBS ajunge pentru prima dată în clasamentul mondial al universităților QS World University Rankings 2022

Articolul următor

Investițiile nete în economia națională au crescut în primul trimestru cu aproape 10%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share