Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Monobloc are 28 de oferte de proiectare

Perioada de depunere a propunerilor de proiectare a Spitalului Pediatric Monobloc (SPM) din Cluj-Napoca a adunat 28 de oferte din partea birourilor de arhitectură din țară și din străinătate.

S-a încheiat perioada de depunere a ofertelor în cadrul concursului internațional de soluții pentru proiectarea primului spital public din zona Transilvaniei care va oferi servicii medicale integrate în domeniul pediatriei. Competiția a trezit interesul a numeroși experți și specialiști în domeniu. Juriul internațional format din reputați arhitecți și experți români și străini va evalua toate propunerile, iar în 18 iunie va fi anunțat numele câștigătorului.

„Suntem foarte aproape de finalizarea unei etape extrem de importante pentru proiectul de edificare a SPM, un obiectiv medical ultramodern de o importanță vitală pentru Cluj și pentru întreaga Transilvanie. Am convingerea că membrii juriului vor analiza în detaliu fiecare ofertă în parte, iar profesionalismul și expertiza acestora își vor spune cuvântul în alegerea celei mai bune soluții care să răspundă pe deplin exigențelor din domeniu și necesităților micilor pacienți”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Scopul competiției internaționale a fost de a identifica ideea cea mai bună de construire, în vederea creării unui centru de servicii medicale și de cercetare în domeniul pediatriei, cu un design specializat și o adresabilitate regională. Edificiul va fi construit pe un teren de 17 ha și va prelua secțiile actualului spital de copii, care acum își desfășoară activitatea în 14 clădiri aflate în nouă locații diferite, cu o distanță medie de 4 km între ele.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Neon Lighting va moderniza luminile Zalăului

Articolul următor

Bristol Myers Squibb rămâne în Europe House

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share