Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea Kimball Electronics România plănuiește dublarea capacității fabricii de la Timișoara

O nouă companie internațională are planuri de extindere a activității desfășurate în capitala Banatului. Societatea Kimball Electronics își propune să realizeze o dublare a capacității pentru unitatea pe care o deține la Timișoara, a anunțat președintele CJ Timiș, Alin Nica, în urma unei vizite efectuate la sediul acesteia.

”Am răspuns invitației de a vizita sediul companiei Kimball Electronics România, o investiție americană majoră în județul Timiș. În prezent, unitatea de producție și operațiunile locale gestionează bugete de milioane de euro și asigură peste 400 de locuri de muncă pentru timișeni. Pentru următorii trei ani, compania își propune o creștere treptată către dublarea capacității, colaborarea cu autoritatea județeană contribuind la optimizarea afacerii la nivel regional și la dezvoltarea unei strategii realiste de eficientizare a resurselor locale. Am discutat cu Dan Copocean, director general, și am fost plăcut surprins nu doar de reziliența companiei în perioada de pandemie când au pierdut angajați și au avut fluxuri de aprovizionare blocate, ci mai ales de intenția de a atinge un maxim istoric în ceea ce privește numărul de angajați”, a anunțat Nica.

Dorința de extindere a investiției arată faptul că economia din Timiș funcționează.

”Planul de investiții al Kimball Electronics România este un semnal important că economia din Timiș este pe drumul cel bun și odată cu revenirea companiilor putem spera la noi și noi locuri de muncă pentru timișeni”, a mai spus șeful CJT.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria auto și digitalizarea

Articolul următor

Perspective bune de carieră prin învățământul dual oferit de Star Transmission și Star Assembly

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share