Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zborurile spre Marea Neagră, declanșate la Cluj

Compania low-cost Blue Air a activat cursele sale programate de la Cluj-Napoca spre aeroporturile din Burgas (Bulgaria) și Constanța (România).

Destinația din Bulgaria reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din țara vecină. Zborurile sunt operate începând din 20 iunie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

În 21 iunie, de pe AIAIC demarează zborurile regulate sezoniere spre Constanța operate de Blue Air. Noua destinație disponibilă de pe aeroportul din Someșeni este operată cu două frecvențe pe săptămână, luni și vineri. Rutele care conectează Clujul de Constanța şi Burgas presupun zboruri de o oră și facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din Transilvania.

„Salutăm decizia Blue Air de creștere a operațiunilor de zbor și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile de pe AIAIC. Aceste noi rute răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie către cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre”, a declarat Viorel Federiga, preşedintele AIAIC.

„Reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar Burgas reprezintă o premieră absolută cu un potențial ridicat”, a precicat David Ciceo, directorul general al AIAIC. De pe aerogara din Someșeni mai efectuează curse de linie Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Lot, HiSky, alături de companiile cu zboruri charter sau cargo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria auto la un an de la debutul pandemiei: Provocările, mobilitatea sustenabilă și măsurile fiscale

Articolul următor

Alin Chipăilă, președintele Alianței pentru Turism: „Turismul se adaptează foarte repede, dar trebuie lăsat să funcționeze”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share