Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Eventmix se finanțează prin subscripție publică

Platforma dedicată evenimentelor virtuale și hibrid creată de antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca a atins ținta vizată de 500.000 de euro în câteva ore de la listarea publică pe portalul de crowdfunding SeedBlink.

Obiectivul a fost de a obține din partea investitorilor 500.000 de euro, sumă care să ajute compania să își accelereze expansiunea globală. Eventmix.live a reușit să depășească într-un timp foarte scurt acest prag, reușind să obțină 570.000 euro (115% din țintă). Având în vedere interesul ridicat arătat de investitori, compania a decis să accepte investiții până la pragul de 750.000 de euro.

La runda de finanțare va participa și fondul de investiții Gap Minder, care va aloca 100.000 de euro pentru proiect, ducând investiția sa în Eventmix.live la 300.000 de euro. Suma obținută va fi folosită de companie pentru creșterea bugetului de marketing și pentru crearea unei echipe de vânzări internaționale concentrată pe clienții din Europa și SUA. Seedblink este platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa ca sume tranzacționate și a număr de investitori.

Eventmix.live este un startup fondat de antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca, lansat în versiunea public beta la începutul acestui an, care se adresează celor care vor să organizeze sub brand propriu evenimente virtuale sau hibride (conferințe, workshop-uri, training-uri, webinarii, concerte, cursuri). Prin intermediul platformei, au fost derulate 30 de evenimente din Europa sau SUA, cu 20.000 de participanți.

Eventmix.live a semnat un parteneriat strategic cu Event Inc., companie care administrează cel mai mare portofoliu de locații pentru evenimente corporate din Germania. Parteneriatul presupune lansarea platformei pe această piață, în urma căruia Eventmix.live va furniza tehnologia, iar Event Inc, partea de vânzări, suport și marketing local.

Biriș și Dunca sunt cofondatorii platformei românești de video sharing Trilulilu, achiziționată de compania Digitap, și ai LiveRail, companie de publicitate video online, fondată în 2007 și achiziționată de compania Facebook în 2014.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Record la Salina Turda: 10.000 de turiști de Rusalii

Articolul următor

Interviu despre Chirurgia Orală şi Maxilo-Facială cu conf. univ. Dr. Horaţiu Rotar

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share