Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băimărenii afectați de serviciile Vital vor avea reduceri la facturi

Municipalitatea din Baia Mare a decis să aplice o reducere de 30% din facturile din iunie celor afectați de lucrările de reparații executate de societatea cu capital public Vital.

În urma unor lucrări de reparații executate la conducta magistrală, băimărenii care locuiesc în cartierul V. Alecsandri și pe străzile Țebea, Târgului, Serelor, Expoziției, Sebeșului, Vrancei, Chioarului, Codrului, Arieșului, Cărămizilor, Forestierului, Gordanului, Oborului, Hortensiei, B. Delavrancea, Rozelor și Florilor  nu au beneficiat de serviciile de furnizare a apei potabile oferite de Vital timp de două zile.

După reluarea furnizării, cetățenii s-au plâns de calitatea apei. Conducerea primăriei a decis ca facturile pentru iunie emise pentru cetățenii care locuiesc în aceste zone afectați de lucrări vor fi reduse cu 30%. Lucrările au fost programate să se desfășoare pe parcursul nopții de 24/25 iunie, astfel încât impactul să fie unul redus, însă complexitatea intervenției a făcut necesară prelungirea intervalului orar de  intervenție prevăzut, iar acest fapt a provocat neplăceri cetățenilor.

“Am solicitat conducerii Vital reducerea cu 30% a facturilor pentru luna iunie pentru cetățenii afectați de executarea acestor lucrări. Nu au furnizat apă potabilă conform prevederilor contractuale, mai mult, au depășit limitele de timp alocate reparațiilor, fapt care a provocat un grad considerabil de disconfort băimărenilor care locuiesc în cartierul V. Alecsandri și în alte zone apropiate, cu atât mai mult cu cât lucrările au coincis cu o perioadă caniculară.

Este un lucru care ține de respectul față de băimăreni, respectiv de faptul că nu este normal să fie plătite anumite servicii atunci când ele nu sunt oferite la standardele contractuale” a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aurel Boca: „La Cluj se cumpără deja a doua casă, ca investiție”

Articolul următor

S-a redeschis circulația pe Transfăgărășan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share