Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Kesz, cei mai activi la șantierele industriale

Compania Kesz Construcții România conduce în clasamentul național al antreprenorilor de șantiere industriale din țară, iar Clujul se află în fruntea topului județelor în acest domeniu.   

În iunie au fost identificate 646 de proiecte industriale la nivel național, care ocupă 2,32 milioane mp, cu o valoare a investițiilor de 4,2 miliarde de lei, conform asistenței virtuale de vânzare la șantiere VICTA.ro. În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Cluj (55 proiecte) și Bihor (43 proiecte).

Cele mai multe investiții industriale monitorizate sunt spații de depozitare (345 proiecte). Au fost identificate și 189 spații de producție, 55 de spălătorii auto, 79 de proiecte de zoo/biotehnie și 87 de ateliere de reciclare. 79% dintre proiectele industriale monitorizate sunt private.

Mai exact, au fost identificate 514 investiții private, 17 publice și 115 cu finanțare public-privată. Au fost monitorizate patru proiecte în stadiul de intenție, nouă în proiectare, 303 în autorizare, 88 înainte de execuție, 115 în construcție, 17 în amenajare și 109 finalizate.  În ultimele trei luni au fost identificate 563 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale la nivel național.

În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt Engineering Division (6 lucrări), Contemporan Proiect, Arhabitat (cu câte șase lucrări). 325 de antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Cele mai active companii erau Kesz Construcții România, B Masiv și Sagex Construct (cu câte cinci proiecte).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SIMTEL TEAM, companie de tehnologie și inginerie, s-a listat la Bursă

Articolul următor

Cătălin Drulă a anunțat că a emis autorizația de construire pentru tronsonul Mihăiești și Zimbor din A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share