Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cătălin Drulă a anunțat că a emis autorizația de construire pentru tronsonul Mihăiești și Zimbor din A3

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a anunțat, în această după-amiază, emiterea autorizației de construire pentru tronsonul dintre Mihăiești și Zimbor – primul din județul Sălaj, care face parte din Autostrada Transilvania. 
Potrivit informațiilor oferite de acesta, pe cei 13 km ai secțiunii se vor construi: un nod rutier la Zimbor, 11 poduri (2,2 km lungime totală), 21 de podețe și o parcare de scurtă durată (de-o parte și de alta a drumului).
Acest lot a fost licitat „la pachet” cu unul învecinat, aflat deja în execuție: Nădășelu – Mihăiești, unde am fost în vizită acum două săptămâni. Sunt mulțumit de cum avansează lucrările, iar constructorul român e mobilizat foarte bine în teren. Cu bani din PNRR, între Nădășelu și Poarta Sălajului (42 km, proiecte de 2 miliarde de lei) vrem să terminăm lucrările până în 2023″, a mai anunțat ministrul. 
Contractantul lucrărilor pe cele două loturi este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A., cu preţul de 1.390.614.495,32 lei fără T.V.A. Durata contractului este de 36 de luni, din care: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 60 de luni.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Kesz, cei mai activi la șantierele industriale

Articolul următor

SkyTower is starting three major works of common utility spaces

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share