Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optibelt ridică o hală de 4 milioane de euro

Producătorul de componente auto Optibelt Power Transmission (OPT) construiește în Maramureș o nouă hală printr-o investiție care depășește 4 milioane de euro și a demarat deja procesul de recrutare de operatori de producție.

Angajatorul a anunțat, pentru această poziție, salarii de încadrare de 3.100 de lei, iar pachetul de beneficii include prime de concediu, Paște și Crăciun, masă de prânz și transport la fabrică asigurate, dar și decontarea cheltuielilor medicale. OPT este membru al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Compania este profilată pe producția de curele pentru autovehicule şi pentru aparate electrocasnice, fiind parte a grupului german Arntz Optibelt. Aceasta a intrat pe piaţa locală prin deschiderea unei fabrici de curele pentru autovehicule şi pentru aparate electrocasnice. Unitatea de producție este amplasată în localitatea Tăuţii-Măgherăuş, din apropierea municipiului Baia Mare, printr-o investiţie iniţială de 6 milioane de euro, care ulterior a crescut la 10 milioane.

Grupul Arntz Optibelt este un producător lider mondial de transmisia puterii prin curele de înaltă performanță. Curelele Optibelt se utilizează în industriile construcţiei de mașini, auto, inginerie agricolă, electrocasnice. Compania de familie are 2.300 de angajați în întreaga lume. De la sediul central din Höxter, Arntz Optibelt gestionează opt unități de producție în șase țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SkyTower is starting three major works of common utility spaces

Articolul următor

Se reiau zborurile internaționale de pe Aeroportul Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share