Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uber s-a lansat și la Oradea

Din 1 iulie 2021 orădenii pot circula și cu Uber. Oradea este al unsprezecelea oraș din România în care aplicația este disponibilă.

Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Cu Oradea pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 3-lea oraș din vestul țării, alături de Timișoara și Cluj.

În România, Uber este disponibil în 11 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. Toți șoferii parteneri din Oradea sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi orădenilor acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru și îmbunătățește nivelul de siguranță al călătoriilor lor. Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să devenim un partener de lungă durată atât pentru ele, cât și pentru utilizatori”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul își face șase centuri de ocolire

Articolul următor

Seipro – Soluția ecologică pentru culturile viitorului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share