Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterele din Cluj, incluse în parteneriatul european al cosmeticelor

Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene a lansat GO4Cosmetic, primul parteneriat tematic european din care face parte Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest (RDNV).

Din perspectiva domeniilor de specializare inteligentă, șapte regiuni din Europa au fost acceptate în Platforma de Modernizare Industrială: Lombardia și Sardinia (Italia), Centre Val de Loire (Franța), Catalonia (Spania), Nord-Vest (România), Centrală (Portugalia), Olomouc (Cehia).

Organizațiile partenere la nivelul regiunii din România sunt Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Clusterul Translvania LifeStyle (CTL) și Clusterul Clustherm Transylvania. Ultimele două sunt structuri asociative ce reprezintă firme, universități, institute de cercetare și organizații suport pentru industria cosmetică. În baza unui plan comun de acțiune, parteneriatul va fructifica oportunități de dezvoltare pentru industria cosmetică în regiunile partenere.

CTL, fondator al Global Cosmetics Cluster, alături de alte 15 organizații din tot atâtea tări, a participat recent la lansarea acestui megacluster global creativ și unic în istoria industriei și comerțului cu materii prime și cosmetice. Administrarea relațiilor cu organismul global este asigurată de compania Pure’ssense Cosmetics Reghin, membră a CTL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blue Air a reluat zborul Cluj – Madrid

Articolul următor

Timișoara și Clujul au generat 25 de miliarde de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share