Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AudioVision castiga MONDO-DR Awards cu proiectul Alezzi Yacht

Alezzi Yacht, proiectul AudioVision ce a inclus designul si instalarea echipamentelor de sunet si lumini profesionale, efecte speciale si ecrane led, a castigat locul 1 in categoria Multipurpose Venue (Locatii Polivalente) in cadrul competitiei internationale MONDO-DR Awards ce recunoaste cele mai bune proiecte de instalare din intreaga lume.

Alezzi Yacht a fost desemnat castigator in urma competitiei cu alte 3 proiecte spectaculoase din Germania si Marea Britanie: COLOGNE CINEDOME – Robe (Cologne, Germania), OUTERNET LONDON – AOTO (Londra, UK) si RBB ROOF LOUNGE – Schnick-Schnack-Systems (Berlin, Germania).

Alezzi Yacht este singurul iaht catamaran de pe litoralul romanesc dedicat distractiei si relaxarii, ce ofera o experienta unica pe fiecare din cele 3 punti. Proiectat special pentru a oferi atat turistilor, cat si constantenilor, experiente inedite in largul Marii Negre, Alezzi Yacht este o ambarcatiune de 42 de metri lungime si 18 metri latime si o capacitate de 1000 de persoane la bord cu 750 de locuri la mese.

MONDO-DR Awards este competitia creata de echipa din spatele publicatiei internationale pentru tehnologie in divertisment MONDO-DR. Premiile MONDO-DR au fost lansate in 2017 pentru a recunoaste si sarbatori cele mai bune proiecte de instalare din intreaga lume.

MONDO-DR este publicatia internationala infiintata în 1990. Cu o prezenta de 30 de ani pe piata internationala, MONDO-DR prezinta unele dintre cele mai impresionante instalatii din intreaga lume, de la teatre la locatii pentru muzica live, de la cluburi la parcuri tematice, de la muzee la nave de croazieră si locasuri din cul

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare de 28 de milioane de lei pentru Spitalul de Balneologie din Ștei

Articolul următor

Delegație a Parlamentului Germaniei, interesată de investițiile de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share