Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Olandezii de la NetRom Software își deschid filială la Timișoara și se pregătesc să angajeze 90 de softiști

Foto https://www.piqsels.com/en/search?q=development

NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV specializată în dezvoltarea de de software a anunțat că va deschide o filială la Timișoara. Compania este specializată în realizarea de aplicații în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate, sănătate.

NetRom este o companie olandeză de software ce dezvoltă soluții pentru furnizori independenți de software sau departamente IT ale organizațiilor mari, inclusiv companii listate la nivel mondial. Subsidiara din Timișoara va funcționa ca parte a centrului de dezvoltare NetRom Software din România, a cărui echipă de peste 375 specialiști a crescut începând cu 1999 în Craiova.

Activitatea centrului din Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții premium de software cu aplicabilitate în diverse industrii din diferite țări europene, dar și din SUA și Canada. Investiția va genera și un număr de 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

“Timișoara este un oraș atractiv care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom față de clienții săi este atragerea și reținerea profesioniștilor talentați și pasionați de tehnologie. Pentru ei construim și oferim un mediu de lucru colaborativ în care ne motivăm și inspirăm unii pe alții. Investim sistematic în dezvoltarea personală, asigurăm proiecte provocatoare și suntem într-un proces constant de creștere susținută ce începând din această toamnă continuă și în Timișoara. ”a declarat Han Int Veld – Managing Director. Noul biroul din Timișoara va fi functional începând din Septembrie 2021 și va ocupa 1.100 de metri pătrați în cadrul noului complex ISHO.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara va beneficia de un nou centru de specializare pentru piața muncii, Proiectul a atras patru milioane de euro, din fonduri nerambursabile europene

Articolul următor

Navigația poluantă, interzisă pe lacurile Tarnița și Fântânele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share