Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronii din Maramureș au bătut palma cu cei din Moldova

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) va organiza parteneriate și misiuni economice comune pentru comunitatea de business cu organizații similare din regiunea Moldovei.

O delegație a CCIM, condusă de președintele Florentin Tuș, s-a aflat în vizită de lucru la trei organizații similare din Regiunea de Nord-Est a României: CCCI Suceava, Neamț și Iași. Au avut loc discuții aplicate pe consultanță juridică, pregătire profesională, evenimente, plan de acțiuni pentru al doilea semestru al acestui an, obiective și viziuni care să contribuie la încurajarea și dezvoltarea mediului de afaceri.

“Consolidarea relațiilor de colaborare și dezvoltarea parteneriatelor cu colegii din sistemul cameral contribuie la identificarea de idei și servicii noi pot îmbunătăți activitatea camerelor de comerț și industrie în vederea sprijinirii și promovării mediului de afaceri pe care îl reprezintă.

Schimburile de experiență pot veni în sprijinul dezvoltării acestor relații de colaborare și de cunoaștere, în parte, a modului de organizare și funcționare ale  camerelor teritoriale.

Dialogul deschis și ferm cu conducerile celor trei organizații din regiunea Moldovei, respectiv cu coordonatorii principalelor departamente și direcții a generat imbold, încredere și noi oportunități de parteneriate și misiuni comune, pentru comunitatea de business”, susține Tuș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Emerson și Terapia, vizitate de ministrul muncii

Articolul următor

Leadership feminin: The Woman, ediția X, la Cluj-Napoca,

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share