Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajări în cascadă la Aramis: de la șef de schimb, la bucătar

Fabrica maramureșeană de mobilier Aramis Invest a declanșat o acțiune de recrutare pentru mai multe posturi deficitare în sectoarele tapițerie și saltele.

Acestea sunt șef de schimb, controlor de calitate, stivuitorist, magaziner, dar și operator producție, muncitor necalificat sau bucătar. Angajatorul nu indică nivelul salarial pentru activitățile în trei schimburi, dar anunță beneficii ca masă și transport gratuite, bonusuri de prezență și de producție sau tichete de masă.

Aramis Invest a fost desemnată anul trecut de către Camera de Comerț și Industrie și Maramureș drept cel mai mare exportator din județ. BRD a acordat companiei un credit de 20 de milioane de lei pentru a acoperi nevoia de capital de lucru a producătorului de mobilă. Ulterior, BRD i-a mai acordat o finanţare de 54 de milioane de lei pentru a acoperi nevoile de capital de lucru şi investiţiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție. Grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România.

Compania și-a extins, din 2009, gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Cu afaceri de 1,1 miliarde de lei anul trecut, Aramis avea 4.640 de angajați. Societatea din Baia Mare fabrică în special pentru IKEA, fiind cel mai mare furnizor de mobilă local pentru concernul suedez. Societatea era controlată de antreprenorii români Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NN România, prima companie de asigurări care colaborează cu Asociația Fintech

Articolul următor

Economia locală a municipiului Deva: sondaj despre provocări și așteptări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share