Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NN România, prima companie de asigurări care colaborează cu Asociația Fintech

NN România este prima companie de asigurări care colaborează cu Asociația Fintech din România, cea mai importantă asociație de companii fintech și startup-uri care se concentrează pe digitalizare în industria serviciilor financiare din România.

Prin acest parteneriat, NN intenționează să contribuie semnificativ la transformarea digitală a sectoarelor de asigurări și pensii private, ca parte a strategiei companiei de a oferi clienților o experiență digitală relevantă.

„NN și-a început călătoria de digitalizare în urmă cu câțiva ani și astăzi integrăm instrumente digitale, platforme și soluții, beneficiind atât echipa noastră, cât și cei peste 2,2 milioane de clienți unici din România. Obiectivul nostru ca lideri de piață este să creștem gradul de conștientizare cu privire la produsele de asigurare și să le facem din ce în ce mai accesibile tuturor românilor. Călătoria va fi lungă, dar suntem dedicați. Pentru a ne duce mai departe misiunea, ne-am combinat punctele forte cu abilitățile și mentalitatea startup-urilor inovatoare și acum ne unim forțele cu Asociația Fintech din România. În acest fel, ne putem îmbunătăți conexiunea cu comunitățile antreprenoriale care oferă inovație și contribuie la dezvoltarea insurtech în România și putem extinde ecosistemul de experți și creativi care vor aduce noi resurse misiunii ”, spune Gerke Witteveen, CEO interimar al NN România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat între Universitatea din Sibiu și Ministerul Finanțelor

Articolul următor

Angajări în cascadă la Aramis: de la șef de schimb, la bucătar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share