Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Opera Plaza, vândut cu 8 milioane de euro

Tranzacția finală dintre proprietarii hotelului de cinci stele și Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai se ridică la 40 de milioane de lei.

Operațiunea supervizată de consultanții liderului mondial în real-estate RE/MAX este cea mai mare din România a grupului de până în prezent, agenții implicați în tranzacție fiind Mihaela Keller – RE/MAX Grup de Lux și Anca Olariu – RE/MAX Concept.

Proprietatea reprezintă o clădire aflată în zona istorică din Cluj-Napoca, fiind primul hotel de cinci stele dat în funcțiune în oraș, cu o suprafață de 8.000 mp, construit pe platforma fostei fabrici de dulciuri Feleacul. În urma tranzacției, fosta proprietate a fraților Călin și Octavian Buzoianu va fi transformată în noul sediu al Facultății de Drept.

Negocierile au durat șase luni, incluzând perioada de obținere a avizelor de la Ministerul Educației și acordul Guvernului României. În România, RE/MAX are 50 de francize și 600 de membri, cu planuri de extindere la 110 birouri francizate și 1.000 de agenți imobiliari.

Total
25
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se știu câștigătorii concursului „Campionatul Bihorean al Curățeniei”

Articolul următor

Brokerii din Cluj vor susține transportul pe Dunăre

Citește si:
Total
25
Share