Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul târg de joburi față în față la Oradea, după multe luni de pandemie

48 de angajatori au fost prezenți primul târg de locuri de muncă organizat față în față după multe luni de pandemie. Aceștia au oferit persoanelor dornice să se angajeze peste 1.500 de locuri de muncă.

Asfel, și-au căutat angajați: Green Corp, PGS Sofa, Golde Oradea, Eberspaecher, Noul Woodest, Nidec, DeLonghi, Celestica, Faist Metalworking, Teknia Oradea, Plexus, Plastor, Iwis, Hanning Motors, Reinert, H. Essers, Connect Romania, Selina, Class Furn, Profi, Olimp Impex, Metro, Qapirom, Vernicolor, Celestica, Axe Group, etc.

La final, concluziile celor prezenți au fost că târgul de joburi a fost un succes, a cât din punct de vedere al numărului de angajatori participanți și al numărului de oferte de angajare oferite, cât și prin prisma persoanelor care își căutau un loc de muncă.

Bekesi Csaba

La târg au fost prezenți 48 de angajatori care au oferit peste 1.500 de locuri de muncă. Aproape 1.000 de persoane au vrut să se angajeze, firmele adunând 2.300 de CV-uri. Au fost invitate pentru interviu de angajare 378 de persoane”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Total
27
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental Anvelope Timișoara investește în oameni, performanță și tehnologie pentru un viitor sustenabil

Articolul următor

Electrogrup a finalizat centrala de la Câmpia Turzii

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
27
Share