Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Politehniștii din Cluj-Napoca revin la cursurile față în față

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) va începe noul an universitar 2021-2022 cu activități didactice față în față.

“Prezența fizică a studenților în campusurile UTCN va însemna revenirea tuturor activităților căminelor și cantinelor universității. Startul acțiunilor on-site este dat de promoția 2021 a absolvenților UTCN, care vor susține examenele de finalizare de studii cu prezență fizică.

Cu 180 de programe de studii de licență și masterat, UTCN pregătește specialiști pentru o mare varietate de domenii, de la inginerie la arhitectură, de la științe fundamentale la științe socio-umane și arte.

Cei care aleg să urmeze cursurile UTCN au parte de învățământ de calitate, de programe de studii mereu actuale, ce integrează tendințele spre care se îndreaptă pregătirea în domeniul ingineriei și mediul economic  – specializări inteligente, industria 4.0, inteligență artificială”, afirmă conducerea instituției.

Înscrierea pentru sesiunea de vară, ce a început luni, 12 iulie și care se va încheia luni, 19 iulie, se desfășoară online, pe platforma dezvoltată de UTCN care asigură procesarea rapidă și eficientă a datelor.

Candidații vor putea urmări situația înscrierilor în timp real în secțiunea de statistici live din platforma menționată. În acest an, UTCN scoate la concurs 5.069 de locuri la învățământul de licență, 2.792 la masterat și 195 la doctorat. Admiterea la masterat se derulează pe aceeași platformă, cu înscrieri online din 19 iulie.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Investiție de 18 milioane de lei, demarată la Făgăraș: complex sportiv cu bazin semiolimpic

Articolul următor

Milionarii Clujului, prezenți la Ziua Franței

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
19
Share