Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un business angel, în startup-ul BOOKR

Florin Pop, business angel cu experiență în investiţii şi a consultanţă de business, s-a alăturat ca board advisor și lead investor la BOOKR, startup clujean de rezervări online.

“Îmi place mult echipa, atât ca și mentalitate și complementaritate, cât și ca profiluri profesionale. Există motivare, echipa e formată din niște oameni tineri, iar produsul lor are un potențial mare de scalare, de a deveni un market-place cu potențial de globalizare”, a declarat Florin Pop, investitor și business mentor.

BOOKR este prima aplicație de rezervări online de servicii cu posibilitatea unui tur virtual 3D al locației, conform Start-up.ro. Ea oferă un sistem de customer relationship management și statistici pe vânzări. Aplicația este prezentă în 13 orașe, cu 127 business-uri în aplicație, 2.500 de useri activi și 11.000 de rezervări.

BOOKR își propune în acest an câștigarea unei cote de piață cât mai mari pe zona de servicii de înfrumusețare. După runda de finanțare pre-seed, prevăzută în septembrie anul acesta, startup-ul își propune extindere în primul trimestru din 2022 pe alte două sectoare: servicii medicale și fitness.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Canadienii de la Maple Bear își extind rețeaua la Cluj

Articolul următor

Organizatorii marilor festivaluri amenință guvernul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share