Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Canadienii de la Maple Bear își extind rețeaua la Cluj

Școala canadiană Maple Bear va deschide în toamnă primele grădinițe cu program bilingv engleză-română și germană-română din Cluj-Napoca.

Copiii vor beneficia de educație bilingvă în sistem canadiana. Cele două grădinițe, cu 300 de copii, vor fi amplasate în cartierele Gheorgheni și Bună Ziua, acestea fiind înzestrate inclusiv cu piscine. O a treia grădiniță urmează să își deschidă porțile în 2022, tot în Gheorgheni.

Spațiile sunt concepute pentru a permite desfășurarea mai multor activități educative simultane în grupuri, în echipe sau individuale. Activitățile educative se desfășoară în centre de învățare cu tematici diferite.

„Ne dorim ca elevii să aibă o perspectivă globală și, în același timp, să respecte cultura și identitatea română. Scopul nostru nu este să îi transformăm pe elevi în cetățeni canadieni. Ne dorim ca ei să devină cetățeni model și au potențial de a aduce contribuții considerabile în societatea românească”, spune Rodney Briggs, fondatorul Maple Bear Global Schools.

Maple Bear reprezintă o rețea gobală de 550 de instituții de învățământ, de la grădinițe până la licee, în 30 de țări, cu 40.000 de studenți la nivel global. Chiar dacă Maple Bear a pătruns de curând în Europa Centrală și de Est, strategia prevede o rețea de 50 de grădinițe și școli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul a intrat în Asociația EuroMontana

Articolul următor

Un business angel, în startup-ul BOOKR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share