Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul a intrat în Asociația EuroMontana

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a devenit membru al Asociației Europene a Zonelor Montane. EuroMontana este o asociație puternică, ce are ca obiectiv principal ameliorarea condițiilor de viață ale populațiilor montane din Europa.

Principalele sale preocupări sunt exprimarea, promovarea și apărarea intereselor culturale, economice, politice și științifice ale populațiilor montane față de UE, guvernele statelor europene, organizațiile responsabile cu dezvoltarea regională, organizațiile din responsabilitatea politicilor culturale, sociale și economice și față de toate organizațiile implicate în zonele montane,

Aceasta promovează încurajarea formării și cercetării în zonele montane, studiul problemelor economice, sociale și ecologice din perspectiva populațiilor montane, dezvoltarea cooperării internaționale pentru reducerea inegalităților dintre regiunile montane din Europa.

EuroMontana a conceput un chestionar adresat tinerilor din zona de munte, cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, cu scopul de realiza un studiu complex, la nivel european, și pentru evalua mai bine dorințele și provocările populației care trăiește în zonele montane.

Sondajul în limba română este compus din maximum 25 de întrebări, cu 4 întrebări deschise și 21 de întrebări de bifat. Rezultatele studiului vor fi diseminate în toamnă către toți participanții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețelele de apă și canal din Cluj-Napoca, extinse cu 14 milioane de euro

Articolul următor

Canadienii de la Maple Bear își extind rețeaua la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share