Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețelele de apă și canal din Cluj-Napoca, extinse cu 14 milioane de euro

Compania de Apă Someş (CAS) a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul de participare vizând contractarea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare din municipiul Cluj-Napoca.

Această investiție este parte componentă a megaproiectului european de 355 de milioane de euro finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. „Actualele rețele de apă și canalizare vor fi extinse prin intermediul acestui contract de 14 milioane de euro. Ceea ce urmărim este ca un număr cât mai mare de locuitori ai Clujului, inclusiv din zonele mai recent construite, să aibă acces la aceste servicii iar calitatea vieții să fie cât mai ridicată”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.

Contractul de lucrări prevede extinderea actualelor rețele de distribuție a apei potabile de pe teritoriul municipiului pe 28 km. Cu acest prilej vor fi construite patru noi rezervoare de apă, 11 stații de pompare a apei potabile. Rețelele de canalizare vor fi extinse pe 28 km. Vor mai fi amenajate 10 stații de pompare a apei uzate și 7 km de conducte de refulare.

Investiția va fi terminată prin realizarea de branșamente și racorduri la consumatori. Contractul are o valoare estimată de 70 de milioane de lei, cu execuția în maximum doi ani, la care se adaugă garanția de cel puțin trei ani. Termenul limită de depunere a ofertelor de către agenții economici interesați este 30 august, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preț.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tenaris îi va ghida în carieră pe elevii din Sălaj

Articolul următor

Maramureșul a intrat în Asociația EuroMontana

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share