Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

355 de coșuri de gunoi stradale în zona centrală și pe bulevardele Oradiei

Primăria Oradea, prin operatorul RER Vest, înlocuiește și completează coșurile de gunoi stradale în zona centrală, precum și pe bulevardele de la intrările, respectiv ieșirile din oraș. Noile coșuri sunt confecționate tot din PVC de culoare verde urban, fiind prinse pe un suport metalic, cu un sistem de prindere eficace. Acțiunea are scopul de a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul acestor elemente de mobilier stradal, ținându-se cont și de nevoia unui model unitar.

Din cele 355 de bucăți comandate de Primăria Oradea, 100 au fost deja montate, iar acțiunea va continua și în perioada următoare.

Municipalitatea își propune ca pe tot parcursul anului să identifice noi locații, pentru a completa rețeaua acestor elemente indispensabile. Scopul este acela de a menține orașul curat, în parteneriat cu operatorul de salubritate, dar și cu orădenii.

Perimetrul zonei centrale unde sunt în curs de înlocuire coșurile de gunoi este delimitat de străzile Avram Iancu, Sucevei, Piața Emanuil Gojdu, Cele Trei Crișuri, Bdul Magheru, străzile Republicii, Muzeului, Piața Creangă, Bdul Decebal, Parcul Bălcescu precum și promenadele de pe malurile Crișului Repede.

De asemenea, noile coșuri vor fi montate pe Bdul Dacia, Calea Aradului, Calea Sântandreiului (noua legătură Oradea – Sântandrei), Bdul Nufărul – Cantemir, precum și Bdul Ștefan cel Mare – Matei Corvin.

Coșuri rustice în lunca Crișului

Coș rustic

Recent, Primăria Oradea a montat 12 coșuri noi și va continua să monteze și altele, în lunca Crișului Repede, între Podul Dacia și Podul Sf. Ladislau. S-a optat pentru o variantă rustică, menită să se încadreze în peisajul natural al luncii. Pentru aceste coșuri de gunoi s-a folosit lemnul, pe suport metalic. Coșurile au fost montate lângă mesele din lunca râului, precum și de-a lungul aleii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul muncii, către firmele din Ardeal: “Măriți salariile ca să aveți angajați buni!”

Articolul următor

Palatul Reduta va putea fi vizitat virtual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share