Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Palatul Reduta va putea fi vizitat virtual

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat procedura de achiziție a serviciilor de digitizare necesare pentru proiectul care vizează restaurarea Palatului Reduta, clădire care găzduiește Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

“Am reușit prin intermediul tuturor investițiilor realizate în ultimii ani să redăm acestei clădiri farmecul de odinioară și să îi creștem atractivitatea, transformând-o într-un obiectiv de neratat pentru toți cei care doresc să descopere frumusețile Clujului. Ne adresăm acum și celor care, din diferite motive, nu o pot vizita fizic, oferindu-le o alternativă la îndemână, aceea de a face un tur virtual al muzeului”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Contractul aflat în procedură de achiziție vizează digitizarea, respectiv captura digitală, transformarea din formă analogă în formă digitală, descrierea și reprezentarea obiectelor de patrimoniu și a documentației referitoare la acestea, procesarea, asigurarea accesului la conținutul digitizat și prezervarea pe termen lung.

Valoarea estimată a contractului este de 56.722 de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, prestarea serviciilor urmând a avea loc în o lună de la data ordinului de începere a prestării serviciilor, fără a depăși termenul de finalizare a implementării proiectului, 31 octombrie. Criteriul de atribuire vizează îndeplinirea tuturor cerințelor din caietul de sarcini și prețul cel mai scăzut în lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

355 de coșuri de gunoi stradale în zona centrală și pe bulevardele Oradiei

Articolul următor

Școala duală profesională își confirmă succesul la Timișoara și oferă 72 de noi locuri la înscriere pentru noul an de studiu, în parteneriat cu marile firme din oraș

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share