Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bogdan Maioreanu – noul analist de piață al eToro pentru România

Bogdan Maioreanu s-a alăturat eToro, platforma globală de investiții multi-active, în calitate de analist și comentator de piață pentru România.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare și al investițiilor și un background solid în jurnalism, Bogdan Maioreanu a ocupat diferite poziții de conducere în Corporate Banking în cadrul Raiffeisen Bank și OTP Bank. A trecut apoi în consultanță în afaceri, lucrând pentru mai multe companii printre care și IBM România.

Bogdan are un Executive MBA de la Asebuss și Washington University și pe lângă experiența sa vastă în domeniul bancar și al consultanței, s-a dovedit a fi un trainer și un speaker de succes.

Bogdan Maioreanu, analist de piață la eToro, a declarat: ” În activitatea mea, am acordat întotdeauna o mare importanță educării românilor în ce privește finanțele personale și mă bucur că acum voi face acest lucru împreună cu eToro. Nimeni nu se naște investitor. Cred că educarea oamenilor cu privire la evoluțiile globale de pe piețele financiare îi va ajuta să ia decizii de investiții mai bune, diversificate, pe termen lung. Sper că experiența și cunoștințele mele vor constitui o resursă esențială pentru cei care doresc să învețe mai multe despre investiții.”

Gil Shapira, Chief Investment Officer la eToro, a declarat: “eToro a înregistrat o creștere uriașă a numărului de persoane care au intrat pe piețele de capital în ultimii doi ani, atât la nivel global, cât și în România. Ne concentrăm să oferim investitorilor individuali instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a-și asuma un rol activ în gestionarea finanțelor lor și pentru a înțelege importanța investițiilor pe termen lung. Ca atare, suntem încântați să îi urăm bun venit lui Bogdan Maioreanu la eToro. Experiența sa vastă ca trainer și pasiunea sa pentru educația financiară se aliniază în mod natural cu misiunea noastră. Va fi o resursă importantă care se alătură echipei noastre globale de analiști de piață.”

Misiunea eToro este de a face accesibile piețele financiare globale, astfel încât oamenii să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. eToro le oferă utilizatorilor opțiunea de a investi într-o gamă largă de active, de la acțiuni, la mărfuri sau active noi, cum ar fi criptoactivele. Platforma oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege cum să investească; utilizatorii pot investi direct, pot copia un alt investitor sau pot investi într-o serie de portofolii inteligente.

Total
28
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile în alimentările cu energie electrică în creștere

Articolul următor

BNR: În 2020 au fost notificate 40 de incidente operaționale și de securitate la nivelul prestatorilor de servicii de plată

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
28
Share