Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pensiunile din Transilvania, cele mai atractive pentru copii

Topul pensiunilor ideale pentru o ieșire cu copiii, realizat de platforma Borderless, este dominat de obiectivele din județul Sibiu.

Ghiocelul, de pe Valea Avrigului (Sibiu) ocupă locul doi. Se află la poalele Munților Făgăraș, pe malul râului Avrig, într-un peisaj de vis. Restaurantul are un meniu tradițional ardelenesc, cu mâncare proaspătă și legume culese din propria fermă. Cei mici pot merge la o plimbare călare, însoțiți, sau se pot înscrie la cursuri de echitație.

La Domeniul Dracula (locul 3, Daneș – Sibiu), calul este simbolul locului, astfel este locul ideal unde poți descoperi lumea echitației. Posibilitățile de călărie cu ponei, cai sau o plimbare cu trăsură sunt excelente. În complex se află și o stână amenajată, animale domestice și sălbatice și spectacole ecvestre. Restaurantul are specialități culinare locale și internaționale.

Natura Family Resort (locul 5, Porumbacu de Sus – Sibiu), de pe Valea Avrigului, are o microfermă cu legume proaspete, ingredientele care stau la baza mâncării servite în restaurant. Este destinația ideală, atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze și să evadeze din stresul cotidian. Puteți merge în plimbare cu trăsura trasă de cai, pe parcursul sezonului cald, sau cu sania pe zăpadă, în timpul iernii și de pot lua ore de călărit.

Stâna lui Aidan (locul 6, Ciurila – Cluj) are mică fermă cu animale care stau libere: ponei, iepurași, câini, oi, miei, găini, rațe și bibilici. La terasa rustică există o mâncare delicioasă. Este locul unde veți regăsi simplitatea de altădată, iar ospitalitatea gazdelor contribuie din plin la o experiență reușită.

Ferma Brândușa (locul 7, Porumbacu de Sus – Sibiu) este situată la poalele munților și impresionează prin peisajele transilvănene remarcabile. Poate fi punctul de plecare spre lacul Bâlea sau spre Vârfurile Negoiu și Moldoveanu, dar și refugiul pentru o vacanță liniștită. Pensiunea dispune de piscină, restaurant, spațiu de joacă pentru copii și cai. Puteți călări alături de un instructor, iar dacă sunteți în căutarea adrenalinei, există și trasee de câteva ore.

Potcoava Mountain Hideaway (locul 8, Runcu – Brașov) este un colț de rai verde care te așteaptă să-l descoperi la pas, călare sau pe bicicletă. Acest centru ecvestru îmbină armonios tradiția cu modernitatea și te invită să reconectezi cu natura și cu viața rurală simplă și liniștită. Este situată pe coama unui deal, înconjurat de păduri și pășuni cât vezi cu ochii.

Seky (locul 9, Săliștea de Sus – Maramureș) este un complex turistic construit asemenea unui sat în miniatură. Dispune de căsuțe tradiționale restaurate, un restaurant, foișor, multe animale, lac cu pești, chiar și o bisericuță. Pensiunea este localizată în una dintre cele mai bune zone de turism din Maramureș, lângă Mocănița din Vișeu de Sus, Cascada Calilor din Borșa și Mănăstirea Bârsana. Aproape de pensiune se găsește cătunul Drăguiasa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Opinie: Miza mare este de a nu lăsa sistemul financiar să aibă o evoluție tip free banking

Articolul următor

Baia Mare vrea ștrand de 50 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share