Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobilitatea sustenabilă, promovată la Cluj

Pe esplanada dintre Sala Polivalentă BTarena și Stadionul Cluj Arena s-a derulat Smart Mobility Cluj, cel mai mare eveniment dedicat mobilității sustenabile din România.

Publicul clujean a avut oportunitatea să testeze autovehicule electrice și hibrid, biciclete, scutere, trotinete electrice și să vizioneze cele mai noi tendințe în materie de mobilitate. Au avut loc workshop-uri tematice pe soluții de dezvoltare urbană durabilă și prezentări de concepte sustenabile. Evenimentul a fost sprijinit de Primăria și de Consiliul Local Cluj-Napoca.

“Susțin mobilitatea verde, alternativa la mașina tradițională. Mobilitatea verde reprezintă viitorul mobilității, asigură creșterea calității vieții și protejează sănătatea noastră. Am testat câteva soluții inovative de mobilitate și am asistat la prezentarea unor concepte care, fără îndoială, stau la baza mobilității sustenabile din viitorul apropiat. La ediția din acest an au fost prezenți preponderent producători autohtoni, semn că această componentă de mobilitate sustenabilă ia avânt și în țara noastră.

Mobilitatea verde reprezintă o prioritate pentru Primăria Cluj-Napoca, astfel obiectivul stabilit de municipalitate pentru 2030 este ca toată flota de transport în comun din oraș să fie electrică, nepoluantă pentru a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efecte de seră din municipiu și zona metropolitană”, a menționat primarul Emil Boc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Podul dintre Maramureș și Satu Mare, aproape de finalizare

Articolul următor

Genpact va dota mai multe centre sociale din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share