Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Genpact va dota mai multe centre sociale din Cluj

O serie de obiective sociale și medicale din zona Clujului vor primi mobilier în urma demersului companiei de servicii de business Genpact România.

“Un nume de referință în domeniul business a oferit donații importante de mobilier prin Clubul Lions Transilvania destinate Centrului de Vârsnici Așezamântul Maicii Domnului Turda, pentru 124 de persoane”, au relatat inițiatorii acțiunii.

Compania a donat mobilier pentru dotarea unui cabinet medical la Apahida, pentru un centru de urgenţă în localitatea Câmpenești. De asemenea, o parte din mobilier va ajunge la o grădiniță din Apahida. Beneficiari sunt câteva mii de persoane. În zilele următoare o parte din obiecte vor ajunge la alte centre sociale: respectiv primării, unităţi şcolare.

“Ne bucurăm că acest mobilier este primit cu bucurie de persoane care au nevoie de sprijin sau pot evidenția un spațiu medical sau dota unităţi şcolare”, au menționat organizatorii. Genpact Europa şi Africa a anunțat că va angaja 500 de oameni în România în decurs de doi ani, în special în orașe precum Târgu-Mureş și Oradea pentru ca aceşti angajaţi nu vor fi nevoiţi să vină să lucreze din Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobilitatea sustenabilă, promovată la Cluj

Articolul următor

Angajări în plină vară la companiile industriale ale Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share