Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajări în plină vară la companiile industriale ale Transilvaniei

Mai mulți agenți economici din Transilvania anunță campanii de recrutare de personal în toiul sezonului estival.

Universal Alloy Corporation Europe (județul Maramureș) (foto) a pus la bătaie posturi de prelucrător prin așchiere – strungar, inspector de calitate, operator de producție, inginer de proces și de calitate, responsabil de achiziții. Grupul este specializat în profile de aluminiu de mare rezistență pentru industria aeronautică.

Fujikura Automotive (Cluj), producător din sectorul automotive la Dej și Cluj-Napoca, a pornit o caravană de interviuri la căminul cultural din comuna Ceanu Mare, dar și în orașul Jibou (județul Sălaj), unde vrea să găsească personal pentru postul de confecționer de cablaje auto. În paralel, producătorul adună tinerii de 16-18 ani la prezentări despre fabricarea cablajelor auto, utilitatea și importanța acestora, în scopul de a-i angaja ulterior.

Enipau (Cluj) face în această perioadă angajări de muncitori necalificați în industria lemnului și drujbiști pentru centrul său din comuna Cășeiu, cărora le propune un salariul net negociabil de 2.700-3.200 de lei. Pentru muncitorii în construcții compania oferă 3.000-3.500 de lei, iar pentru gateriști cu experiență, 5.000-6.000 de lei. Enipau are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului și s-a extins prin deschiderea unui magazin de materiale pentru construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Genpact va dota mai multe centre sociale din Cluj

Articolul următor

Studenții mediciniști fac consultanță în rețeaua Bolloga

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share