Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții mediciniști fac consultanță în rețeaua Bolloga

Tinerii de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iuliu Hațiegani din Cluj-Napoca prestează servicii de consultanță nutrițională în rețeaua de băcănii Bolloga.

“Pentru că ne-am făcut un obicei din susținerea tinerilor, îi avem alături pe studenții UMF, de la specializarea nutriție și dietetică, iar prietenii Bolloga au astfel acces la consultanță nutrițională”, a informat fondatorul rețelei, Ovidiu Oltean. Planurile de extindere a rețelai includeau o fermă ecologică de păsări și francizarea modelului de business Bolloga, după modul în care s-a concretizat la Cluj.

Antreprenorii Ovidiu și Vasilena Oltean au activat a doua băcănie Bolloga din Cluj-Napocaîn primăvară, după o investiție de 70.000 de euro. Prima a fost deschisă, cu 100.000 de euro, în cartierul Bună Ziua. Ei au demarat un proiect destinat promovării și integrării produselor românești certificate ecologic.

Aceștia au dat în folosință o băcănie în Cluj-Napoca, unitate ce comercializează produse din Transilvania, atât legume, fructe sau carne, cât și procesate. Bazele păstrăvăriei au fost puse printr-un proiect european de 700.000 de euro. Aceasta cuprinde 15 bazine de incubație. Icrele sunt aduse din Danemarca, peștii fiind hrăniți cu mâncare ecologică din Austria. Pe terenul de 3.800 mp a fost amenajată și o zonă de relaxare.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajări în plină vară la companiile industriale ale Transilvaniei

Articolul următor

La Timișoara vor începe lucrările la un nou subpasaj și un pod peste Bega, în valoare de aproape 50 de milioane de euro

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share