Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turcii de la Karsan, aleși furnizori pentru 44 de autobuze electrice ale Timișoarei, în contractul Ministerului Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării a reușit finalizarea licitației pentru achiziționarea unui lot de 44 de autobuze electrice care vor circula pe străzile din Timișoara. Compania Karsan a câștigat licitația organizată de Ministerul Dezvoltării pentru achiziția a 44 de asemenea mijloace de transport, dintre care 18 vor ajunge la Timișoara.

Turcii de la Karsan au câștigat contractul pentru livrarea a 44 de autobuze electrice României, în cadrul licitației demarate în urmă cu mulți ani de zile de către Ministerul Dezvoltării. Este un contract la nivel național, prin intermediul căruia mai multe orașe din întreaga țară, inclusiv Timișoara, vor primi asemenea mijloace de transport.

La licitație au mai participat companiile și asocierile Solaris Bus & Coach (Polonia), New Kopel Car Import-Shlomo Motors (Israel), ), Golden Dragon Bus-Xiamen Golden Dragon Bus (China) și Bozankaya Otomotiv-Sileo (Turcia). Karsan a depus o ofertă în valoare de 136.400.145 lei (aproximativ 27,7 milioane euro), sub valoarea estimată a contractului, de 145.000.000 lei (fără TVA).
În cadrul contractului, turcii vor asigura și cele necesare întreținerii autobuzelor, pentru o perioadă de șase ani, dar și stațiile de încărcare cu curent aferente.

Cei de la Karsan au anunțat că sunt deja prezenți în 30 de orașe europene, unde au furnizat peste 200 de asemenea autobuze.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Vest Timișoara a atras un număr similar de studenți noi cu cel de anul trecut

Articolul următor

Carpat Instal a finalizat terasa înierbată de la Iulius

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share