Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Carpat Instal a finalizat terasa înierbată de la Iulius

Societatea de construcții Carpat Instal Cluj (CIC) a reabilitat spațiul verde de la exteriorul complexului comercial Iulius Mall, transformând zona aflată vizavi de intrare într-o terasă înierbată.

Lucrarea face parte din categoria serviciilor de antrepriză generală a CIC. “Scopul întregii acțiuni a fost de transformare totală a unei zone adiacente din apropierea Iulius Mall Cluj într-un spațiu de utilitate maximă, care să poată fi utilizat de diverși producători sau comercianți”, au explicat reprezentanții CIC.

Acțiunile demarate au fost excavare, transport de pământ, compactări, umplere cu piatră spartă și cilindrări, montare de pavaje și borduri, execuții de rampe de acces, execuții de branșamente de apă și racord la canalizare, alimentare cu energie electrică și execuții de scări de acces, acestea fiind încă în lucru.

CIC are obiect de activitate execuția și proiectarea lucrărilor de instalații, însă și-a dezvoltat apoi noi ramuri în sectoarele rezidențial, comercial și industrial. Printre furnizorii săi se numără Ambient, Neon Lighting, Pipelife, Dedeman, Nordex, Italy Line, Black Sea.

Grupul Iulius este cel mai mare dezvoltator şi operator de proiecte mixte de regenerare urbană din România, cu un portofoliu operaţional de 300.000 mp de spaţii de retail şi 152.000 mp de spaţii office clasa A. Principalele proiecte sunt Iulius Mall, Palas Pași, Iulius Town și United Business Center, cu un trafic anual de 68 de milioane de vizitatori.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turcii de la Karsan, aleși furnizori pentru 44 de autobuze electrice ale Timișoarei, în contractul Ministerului Dezvoltării

Articolul următor

Investitorii israelieni au sondat Universitatea Tehnică

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share