Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii israelieni au sondat Universitatea Tehnică

Ambasadorul David Saranga a promovat interesele companiilor din Israel în cadrul vizitei sale la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN).

În cadrul întâlnirii oficiale care a avut loc cu reprezentanții UTCN, s-au discutat posibilități de colaborare cu institute de cercetare din Israel și cu companii de prestigiu. Rectorul Vasile Țopa a subliniat deschiderea internațională pe care o are instituția, mai ales în contextul aderării la alianța European University of Technology și orientarea  spre spațiul european al cunoașterii și cercetării.

Vizita a fost urmată de manifestarea ”The Cities of Tomorrow: Israel – Romania Dialogue, Cluj-Napoca Special Edition” la care au participat cadre didactice și cercetători, reprezentanți ai autorităților locale și ai clusterelor regionale, dar și ai unor firme de prestigiu din Israel care și-au prezentat portofoliul de produse.

“Împreună cu reprezentanți ai administrației locale, am participat la o întâlnire organizată în format hibrid la UTCN. Subiectul principal al discuției a fost orașul inteligent și am prezentat câteva dintre soluțiile companiilor noastre membre. Ne bucurăm că am împărtășit exemple de bune practici și am aflat mai multe despre activitatea companiilor israeliene”, au relatat reprezentanții Transilvania IT Cluster.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Carpat Instal a finalizat terasa înierbată de la Iulius

Articolul următor

Cinema Scala modernizat va difuza filme românești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share