Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinema Scala modernizat va difuza filme românești

Scala Zalău, cinema care urmează să fie inaugurat după modernizare, va colabora cu Centrul Naţional al Cinematografiei si Uniunea Cineaştilor din România în vederea promovării filmografiei culturale şi educative româneşti şi universale.

Consilierii locali s-au pronunțat asupra prețurilor biletelor la film și la planetariul centrului cultural. Potrivit proiectului de hotărâre, un film în format 2D urma să coste 25 de lei , iar unul 3D – 30 de lei, iar un bilet la planetariu – 10 lei. Elevii, studenții, preșcolarii și pensionarii vor avea reducere: 2D – 6 lei,  3D – 7,5 lei, planetariu – 5 lei. Scala a stat mai bine de 10 ani în paragină, conform Monitorul de Sălaj.

„Municipiul va avea din nou un cinematograf funcțional, amenajat la cele mai înalte standard, dar și un planetariu. Sunt convins că odată cu recepția acestor două obiective de investiții, alături de proiectele privind amenajarea locurilor de joacă, construirea bazinului de înot și construirea a două noi baze sportive, toate proiectele vor contribui semnificativ la creșterea calității vieții cetățenilor și vor reprezenta noi locații unde copiii, tinerii și familiile lor, își vor putea petrece timpul liber”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

Lucrările de modernizare a Cinematografului Scala, de 3,2 milioane de euro, trebuie să fie terminate în vara acestui an, declara ministrul dezvoltării, Attila Cseke, la o vizită de lucru în Sălaj. El s-a interesat cum decurge investiția ministerului pentru Scala, însă a dat ca termen de inaugurare luna iunie, termen deja depășit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii israelieni au sondat Universitatea Tehnică

Articolul următor
„Această prioritate absolută a forului administrativ județean avansează în ritm susținut, dorința noastră fiind aceea de a demara, într-un timp cât mai scurt, licitația de execuție a lucrărilor la SPMC.

Planho are undă verde la proiectarea Spitalului Pediatric Monobloc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share