Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În așteptarea dezvoltării unei zone economice pentru investitori la Alba Iulia

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat în urmă cu o lună că ”în curând vor fi scoase la licitație 13 loturi pentru investitori”. În realitate însă, potrivit chiar informațiilor furnizate de primărie, ar putea fi vorba despre ani întregi, scrie alba24.ro cu referire la așteptările investitorilor interesați de zona Alba Iulia.

Potrivit primăriei Alba Iulia, înainte de a concesiona sau vinde parcelele respective, primăria va realiza infrastructura (inclusiv utilitățile). Iar acest lucru este încă departe de a se întâmpla, se arată într-un răspuns oficial, transmis sursei citate.

În legătură cu graficul de realizare al zonei de devoltare și de enumerarea etapelor care trebuie străbătute până la atribuirea terenului, primăria a răspuns că aceste informații sunt parte a viitorului PUZ. Indicatorii tehnico-economici pentru realizarea infrastructurii ar urma să fie realizați în 2022.

Instituția nu a stabilit deocamdată condițiile exacte de selectare a companiilor care vor să investească în zonă, mai scrie sursa citată.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Sebeș-Turda, la 90%: se așterne ultimul strat de asfalt

Articolul următor

Mai multe străzi din Brașov devin pietonale cu ocazia Forumului Orașelor Verzi

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share