Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai multe străzi din Brașov devin pietonale cu ocazia Forumului Orașelor Verzi

Brașovul își va extinde zonele pietonale cu ocazia găzduirii Forumului Orașelor Verzi. Se va întâmpla doar pe perioada evenimentului, când mai multe străzi vor fi închise traficului auto.

Membrii Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Brașov ar urma să dezbată în cadrul ședinței de mâine închiderea circulației autovehiculelor, în perioada 6 – 12 septembrie, pe Șirul Ludwig van Beethoven, pe banda 1 de circulație a străzii Mureșenilor către B-dul Eroilor, dar și pe Bd-ul Eroilor, tronson cuprins între Modarom și Star.

Forumul Orașelor Verzi presupune conferințe și acțiuni pe teme de mediu. La eveniment este așteptat și președintele României, Klaus Iohannis.

Evenimentul va cuprinde trei categorii de activități: Conferința internațională de politici publice (9-12 septembrie 2021), activități inițiate de municipalitate, împreună cu partenerii instituționali și comerciali, pentru promovarea acțiunilor verzi (6-12 septembrie 2021), și activități de educare, informare și conștientizare derulate de ONG-uri și finanțate cu sprijinul municipalității.

Orașul Brașov va găzdui Forumul Orașelor Verzi

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În așteptarea dezvoltării unei zone economice pentru investitori la Alba Iulia

Articolul următor

Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor își fac o companie aeriană locală

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share