Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reabilitarea Pieței Ferdinand din Oradea, realizată în proporție de 80%

Lucrările de reabilitare a Pieței Ferdinand din Oradea sunt realizate în procent de 80%.

Investiţia de 19 milioane euro plus TVA presupune înlocuirea reţelelor din subteran, pietruirea pieţei cu porfir, refacerea zonelor verzi, montarea de fântâni arteziene ş.a.

Termenul de finalizare a lucrării din piață fusese stabilit pentru 28 februarie 2021, dar șantierul nu a putut fi închis pentru că au apărut probleme legate de montarea echipamentelor electrice în zonă.

Contractul de proiectare și execuție a lucrării de reabilitare și refacere a scuarurilor în Piața Ferdinand a fost atribuit prin licitație deschisă asocierii formată din SC GAVELLA, PORFIDO ED ARTE CONSORZIO STABILE și SC KAL TRANS.

Prețul contractului actualizat conform OUG nr. 114 este de 18.496.047,98 lei + TVA. Proiectul „Reabilitare și refacere a scuarurilor în Piața Ferdinand – Zona 1″ are ca obiectiv prioritar reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

În prezent se instalează ambele puncte de transformare din Piața Ferdinand, astfel că în perioada imediat următoare municipalitatea va relua lucrările de reabilitare din zonă.

În cursul zilei de joi, 5 august, au fost montate celor două puncte de transformare, din spatele Teatrului Regina Maria, respectiv de lângă fosta casă de modă Venus. O dată montate aceste echipamente, se vor putea relua lucrările pentru continuarea reabilitării Pieței Ferdinand.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor își fac o companie aeriană locală

Articolul următor

Piața imobiliară din Cluj-Napoca în 2020: Tranzacții de peste 680 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share