Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Raliul mașinilor clasice și electrice, pe cele mai frumoase drumuri din Sibiu

Transylvania Classic 2021, eveniment dedicat mașinilor clasice, celor din categoria youngtimer și mașinilor electrice, se va desfășura între 12 și 14 august pe cele mai frumoase drumuri din Sibiu.

La ediția din acest an a raliului s-au înscris 63 de echipaje, 16 dintre ele la competiția dedicată mașinilor electrice.

Startul festiv va avea loc joi, 12 august, de la ora 19, în Piața Mică, echipajele urmând să facă un tur demonstrativ pe străzile din centrul orașului.

Vineri, 13 august, la ora 12, după startul programat în Piața Mică, concurenții vor descoperi Mărginimea Sibiului și vor trece prin Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Ludoș, Apoldu de Jos, Miercurea Sibiului, Dobârca, Poiana Sibiului, Tilișca, Săliște, Sibiel, Orlat, Gura Râului, Rășinari pentru a ajunge apoi din nou în centrul orașului.

Sâmbătă, 14 august, participanții vor descoperi cealaltă jumătate a județului, punctul culminant fiind urcarea pe Transfăgărășan, până la Bâlea Lac, la o altitudine de 2.043 metri. Startul din Sibiu este programat la ora 07.00.

După coborârea Transfăgărășanului se va pleca spre Biertan, iar apoi spre Mediaș și se va reveni la Sibiu, în Piața Mică.
Festivitatea de premiere este programată sâmbătă, la ora 20.30, în Piața Mică.

Transylvania Classic 2021 este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Scorpion Motors Festival și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima mașină electrică, încărcată la stația de la Petroșani

Articolul următor

Anul acesta la Weinfest Mediaș se scrie istorie!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share