Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL livrează prima clădire a proiectului TRIAMA Residence din București

Speedwell a finalizat și livrat cu success Clădirea 1 din proiectul TRIAMA Residence. Apartamentele au fost complet vândute înainte de încheierea lucrărilor de construcție.

Faza 1 din TRIAMA Residence reprezintă prima clădire din cele trei care formează ansamblul primit cu entuziasm de piață și cumpărători. Astfel, toate unitățile rezidențiale au fost complet vândute înainte de termenul de livrare. După finalizarea lucrărilor de construcție pentru Clădirea 1, aceasta reprezentând prima fază a proiectului, la începutul anului 2021, cele 66 de apartamente au fost livrate proprietarilor, iar aceștia s-au mutat în noile locuințe.

TRIAMA Residence cuprinde trei clădiri care oferă diferite tipuri de unități, precum studiouri și apartamente de 2, 3 și 4 camere concepute pentru a crea locuințe confortabile, cu suprafețe folosite eficient, înălțime liberă de 2.75 m și terase de dimensiuni generoase. Pentru a spori confortul rezidenților, ansamblul include și un magazin de proximitate Profi, aflat la parterul Clădirii 1.

Localizat pe Strada Baia de Aramă, în apropierea Bulevardului Basarabia și a Arenei Naționale, proiectul beneficiază de o amplasare bună, cu acces facil către mijloace de transport, străzi principale și puncte de interes.

În momentul de față, vânzările pentru Faza 2 TRIAMA Residence sunt în desfășurare, iar lucrările de construcție au început.

“Suntem bucuroși să anunțăm închierea primei faze TRIAMA Residence. Respectarea termenelor este esențială în domeniul imobiliar, atât atunci când este vorba despre partenerii, cât și despre clienții noștri. Suntem recunoscători pentru sprijinul primit din partea tuturor celor implicați și entuziasmați să construim Faza 2 a proiectului.” a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fondurile europene, între birocrație și oportunitate: „De ce să fim toți suspecți de infracțiune pentru 100 care nu respectă legea?”

Articolul următor

2 lei pentru o călătorie cu minibuzul electric: În centrul Sibiului se lansează Linia Verde de transport public

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share