Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se caută noi destinații disponibile pe Aeroportul Internațional Timișoara. Pasagerii decid orașul

Aeroportul Internațional Timișoara dorește să cunoască opinia pasagerilor care îi folosesc serviciile și a avut inițiativa lansării unui sondaj de opinie despre locul unde și-ar dori să zboare direct din capitala Banatului.

”În vederea diversificării destinațiilor disponibile, Aeroportul Internațional Timișoara vă invită să alegeți spre ce alte destinații ar trebui să se introducă zboruri de pe Aeroportul Timișoara. Vă rugăm să ne indicați opțiunile dumneavoastră accesând sondajul disponibil pe pagina Aeroportului Timisoara www.aerotim.ro ,,Alege o nouă destinație”, se spune în enunțul sondajului.

Surprinzător, nu mult vehiculata destinație austriacă, Viena, un subiect devenit chiar și motiv de scandal la pierderea rutei, în urmă cu câțiva ani, este cea mai solicitată. În fapt, această destinație atrage doar 5% din voturile exprimate. Surprinzător, doua destinații olandeze sunt în top, Amsterdam, cu o treime din totalul voturilor, cu puțin peste 20.000 de opțiuni, urmat fiind de Eindhoven, cu 13.300 sau 19% din voturi. Se mai caută, în ordine, Koln, Hamburg, Lyon, Viena, Billund și Berlin

Informațiile obținute în urma acestui sondaj de opinie vor reprezenta un argument solid, care să susțină demersurile de creștere a numărului de rute disponibile de pe Aeroportul Internațional Timișoara, mai spun cei de la Aeroportul Internațional Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conducta de gaze ce va lega Clujul și Bihorul, proiect de importanță națională

Articolul următor

Timișoara se pregătește de construcția primului pod nou peste Bega din ultimii zeci de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share