Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișorenii de la 2park gestionează 120 de parcări din toată țara și au ajuns la 20.000 de utilizatori

Timișorenii de la 2park, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul parcărilor din România, înregistrează în prezent peste 20.000 de utilizatori unici, având implementate circa 120 de parcări în platforma proprie. 2park permite plata serviciului de parcare cu cardul, atât în parcările publice cât și private, aplicația mobilă fiind folosită în 45 de orașe din țară.

2park, o aplicație dezvoltată de specialiști români, își propune să ofere utilizatorilor o experiență de plată digitală, simplă și comodă, reducând din pașii pe care aceștia îi parcurg în mod normal, atunci când plătesc pentru serviciul de parcare. Prin intermediul 2park, plata se face la finalul sesiunii de parcare, cu cardul bancar direct din aplicație, deplasările până la parcometru și plata cu numerarul nemaifiind astfel necesare.

Aplicația indică tariful și programul orar pentru fiecare parcare în parte și permite plata parcării la minut. Utilizatorii pot folosi aplicația inclusiv pentru a prelungi durata parcării, fiind atenționați în cazul depășirii perioadei preplătite, cu o notificare în aplicație. Facturile emise se pot folosi pentru decontarea serviciului de parcare de către angajator.

2park a lansat o propunere spre primăriile care doresc să implementeze o soluție digitală de gestionare a parcării. 2park nu percepe costuri de implementare și este responsabilă de promovarea aplicației în cadrul orașelor partenere. Primăriile își pot reglementa singure tariful și au acces la rapoarte analitice privind tranzacțiile procesate.

La cerere, 2park poate oferi inclusiv un sistem de control dotat cu cameră care recunoaște automat numărul de înmatriculare. În caz de neplată a parcării, sistemul poate tipări pe loc o înștiințare sub formă de amendă.

“Urmărim constant evoluția tranzacțiilor efectuate prin intermediul 2park și vedem că plata prin aplicație câștigă tot mai mulți adepți. În scurt timp, estimăm că va depăși ca volum plata prin SMS sau parcometru, de aceea recomandăm tuturor primăriilor implementarea unei soluții smart în parcările administrate”, transmite Flavius Pop, Product Owner 2park.

Reprezentanții 2park anunță că, în curând, aplicația va permite și plata încărcării la majoritatea stațiilor pentru mașini electrice.

Total
11
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara se pregătește de construcția primului pod nou peste Bega din ultimii zeci de ani

Articolul următor

Aproape 200 mii de participanți la EC_Special by Electric Castle

Citește și:
Citeste mai mult

Dacia Faber va reabilita podul din Ileanda

Societatea de construcții Dacia Faber a preluat amplasamentul pentru investiția care vizează consolidarea și punerea în siguranță a…
Zi de Zi știri economice:
Total
11
Share