Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Laurențiu Chiriac este noul Head of Building Solutions REHAU România

REHAU, producător german de soluții pentru fereste, instalații și mobilă are, începând cu luna iulie, un nou Head of Building Solutions Division, Laurențiu Chiriac, cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări.

Laurențiu Chiriac preia poziția ocupată în ultimii 10 ani de Alexandru Oprea, actualul Country Manager REHAU România, și va coordona echipa REHAU Building Solutions, fiind omologul lui Paul Chipriean, Head of REHAU Window Solutions, și al lui Dan Drosu, Head of REHAU Furniture Solutions în România.

Laurențiu Chiriac este absolvent de studii economice cu Master în Marketing și Comunicare la Academia de Studii Economice din București și a demarat activitatea de vânzări încă din perioada studienției. A parcurs toate etapele din cariera unui specialist în vânzări, pași esențiali în cei peste 20 ani de formare, coordonare și coaching al echipelor de vânzări din companii precum Henkel România, Lasselberger Ceramics sau Cesarom.

„Mă bucur să mă alătur echipei REHAU România, o companie a cărei evoluție în cei peste 25 de ani de existență pe plan local este dovada muncii și dorinței de progres a oamenilor care o reprezintă. Divizia Building Solutions a crescut odată cu celelalte două divizii și pregătește noi lansări de produse și soluții menite să sporească confortul românilor în propriile locuințe. Vom continua să evoluăm împreună și le mulțumesc colegilor mei pentru primirea călduroasă și încrederea pe care mi-au transmis-o încă de la prima întâlnire”, a declarat Laurențiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU România.

De-a lungul carierei sale, Laurențiu Chiriac a reușit să construiască cea mai performantă echipă de vânzări pe segmentul de piață al amenajărilor interioare, prin creșterea permanentă a competențelor, coaching și transfer de încredere.

Noul Head of Building Solutions REHAU România vizează o abordare a pieței bazată pe parteneriate puternice cu ceilalți actori implicați în dezvoltarea acesteia, care să ducă produsele și soluțiile REHAU în casele românilor.

„Îmi doresc ca produsele premium, inovative și sustenabile de la REHAU să le îmbunătățească viața românilor. În acest sens, vizăm crearea unei comunități solide de instalatori, care să cunoască și să susțină sistemele complete puse la dispoziție de REHAU, pentru a contribui la construirea unei Românii durabile, curate și care promovează utilizarea responsabilă a resurselor de apă”, a declarat Laurențiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU România.

Divizia Building Solutions pune la dispoziția utilizatorilor soluții complete pentru instalații, cum ar fi instalațiile sanitare, termice sau soluțiile pentru canalizare și industriale. Instalațiile sanitare RAUTITAN sau cele pentru încălzirea în pardoseală RAUTHERM S sunt unele dintre cele mai apreciate soluții de la REHAU în această categorie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La a treia ediție Open Banking Hackathon zece echipe vor construi aplicații pe platforma Finqware

Articolul următor

Retailerul online de carte Libris vrea să-și extindă depozitul din Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MIPIM AWARDS 2024 WINNERS ANNOUNCED

The world’s best development projects have been honoured in Cannes. MIPIM, the world’s largest international real estate event,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share