Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast anunţă plantarea a 5 hectare de pădure în cadrul proiectului Via Transilvanica

Grupul TeraPlast anunţă un parteneriat cu Tăşuleasa Social pentru susţinerea activităţii asociaţiei în cadrul proiectului Via Transilvanica pentru plantarea a 5 hectare de pădure pe soluri degradate în judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Ne-am implicat pentru prima dată în susţinerea Via Transilvanica la începutul proiectului, în 2018, datorită pasiunii cu care vorbea Alin despre el. Astăzi este un proiect aplaudat la nivel european, în creştere, care adună zilnic tot mai mulţi paşi de călător. Ne mândrim să fim alături de Tăşuleasa care dovedeşte constant că poate implementa proiecte cu impact.” a declarat Alexandru Stânean, director general Grup TeraPlast.

Via Transilvanica – drumul care uneşte – îşi propune să scoată în faţa călătorilor frumuseţea peisajelor şi a istoriei româneşti pe un traseu care porneşte de la Putna şi traversează ţara până în Drobeta Turnu Severin. În prezent, traseul are 1.077 kilometri amenajaţi din totalul de 1.400km ai traseului.

“Sintagma “drumul care uneşte” vine din nou în întâmpinarea unei întâlniri dintre Tăşuleasa Social şi compania TeraPlast, companie care a recunoscut cele mai importante valori şi nevoi ale momentului actual, valori pe care le sprijină devenind partener în activităţile noastre, şi anume acţiunile de împăduriri şi proiectul Via Transilvanica – turismul responsabil şi sustenabil” a declarat Alin Uşeriu, Preşedinte Tăşuleasa Social.

Pe lângă susţinerea proiectului de suflet al asociaţiei, Grupul TeraPlast îşi uneşte forţele cu Tăşuleasa Social pentru prima acţiune de împădurire desfăşurată de Grup, ca parte din campania aniversară din acest an. Acţiunea presupune împădurirea, în toamnă, a 5 hectare de teren din judeţul Bistriţa-Năsăud. La acţiune vor participa angajaţii Grupului TeraPlast şi membrii familiilor acestora, împreună cu voluntarii Tăşuleasa.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Retailerul online de carte Libris vrea să-și extindă depozitul din Brașov

Articolul următor

CTPark IOTA face terminalul cargo al Aeroportului Oradea cu 32 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share